voorbereidingen - Reisverslag uit Arnhem, Nederland van joan lufting - WaarBenJij.nu voorbereidingen - Reisverslag uit Arnhem, Nederland van joan lufting - WaarBenJij.nu

voorbereidingen

Door: joan Lufting

Blijf op de hoogte en volg joan

23 Mei 2005 | Nederland, Arnhem

Beste Allemaal,

Nog 4 maanden en dan vertrek ik samen met Linda, reisgenootje, voor een jaar naar Afrika.

Ik probeer de nodige voorbereidingen in deze 4 maanden te plannen zodat niet alles aan het einde zich ophoopt.
Zo ook deze website, hier heb ik mij aangemeld om mijn verhalen en gebeurtenissen aan jullie te vertellen. Jullie hebben zelf ook de mogelijkheid om te reageren. met de tijd zal ik ook foto's plaatsen.

Voor diegene die geen mail van mijn reis willen ontvangen kunnen mij even een berichtje sturen of zich zelf afmelden bij de site.

4 maanden zijn snel voorbij! zorg dat je mij nog te zien krijgt!!! hahaha!

groetjes Joan

Foto's van de reis: http://spaces.msn.com/members/JoaninAfrika/

• 23 Mei 2005 - 16:26

Yeun:

Hi Joan,
    Het is idd al heel dichtbij. Maar wel super spannend..
    Suc6 met de voorbereidingen!
    Xus

• 23 Mei 2005 - 18:53

Olga:

Hey lieve Joan!!!
    Wat ontzettend leuk zeg! Vind het erg fijn om je mailtjes straks te mogen lezen! Ben benieuwd naar je avonturen! Veel succes en plezier met de voorbereidingen! X Olg

• 23 Mei 2005 - 21:52

Aldo:

Hai Oet,
    Ik zie je heel snel alweer, maar wil alvast ff laten weten dat ik hier regelmatig je reisverslagen zal gaan lezen. Dikke kus... seeyou...

• 24 Mei 2005 - 06:08

Marielle:

He Weiffie,

Over 3 maanden een feessie?

Ha, ha, je weet wat je aan kadootjes kunt vragen!!
    We vinden het helemaal te gek dat je je droom kunt ver

• 24 Mei 2005 - 07:56

Ali:

Ha die Joan, het komt nu erg dichtbij hè? Spannend. veel succes met de voorbereidingen. Geniet nog een paar maanden van het Hollandse weer, zul je straks nog wel naar snakken
    in de hitte!

Spreek/zie je snel.

• 24 Mei 2005 - 11:11

Judith Lufting:

Lieve oetie!!!

Ik zal je heel erg missen!
    Maar ik ga je elke dag zien totdat je weg bent!

Heel veel succes met het voorbereiden! heel veel kusjes van je zus xxxx

• 24 Mei 2005 - 15:16

Riet Scholten:

hy joan je bereidt je goed voor heel veel plezier alvast,

• 24 Mei 2005 - 17:42

Barbara En Jannie:

Hartstikke leuk dat je je plannen echt uit gaat voeren. Zal vast een betere ervaring dan Namibie worden.

• 24 Mei 2005 - 18:52

Linda:

Hey reisgenootje,

Wat een leuke website! Nog maar 4 maanden te gaan...spannend!!

• 24 Mei 2005 - 21:15

Peter:

Hi Joan,
    Super gaaf zeg! Geweldig voor je, Heel veel plezier en levensgenot gewenst!
    Ik neem binnenkort nog contact met je(ullie) op!

groetjes je DJ neef

• 25 Mei 2005 - 13:41

Anita:

hallo joan! wat leuk dat het nu toch allemaal zo dichtbij komt! ik had nog jouw hulp willen inschakelen, dus alsnog bij deze. ik promoot namelijk een documentaire die op 9 september in de bioscoop te zien is genaamd Echoes of War. Dit gaat oa over kinderen uit Sierra Leone. Ze worden geholpen te praten over hun ervaringen, angsten, dromen en verlangens. Mijn vraag aan jou is of je misschien nog instellingen/verenigingen weet die posters willen ophangen, of waar ik flyers kan neerleggen. Dit omdat jij natuurlijk als geen ander de afrika-liefhebbers weet te vinden, being one of them.
    Los van dit alles: geniet maar vast van je voorpret!!!!!
    lieve groet,
    anita

• 25 Mei 2005 - 20:54

Ad En Dorthy:

Succes met de voorbereiding en je verblijf aldaar. We zijn benieuwd naar je belevenissen.

• 26 Mei 2005 - 07:20

Maikel:

He Joan,

Have fun met de voorbereidingen, misschien zien we elkaar voor je vertrek nog even, veel liefs,

Maikel en Karin

• 26 Mei 2005 - 07:20

Maikel:

He Joan,

Maikel en Karin

• 26 Mei 2005 - 14:32

Guido:

ik hoop dat jullie veel goed werk doen! geweldig dat jullie het doen. we komen elkaar voor die 4 maanden wel tegen in de supermarkt toch! heel veel groetjes joan! guido

• 27 Mei 2005 - 12:57

Harry -pappa:

Hoi Joan,
    Oei, wat vliegt de tijd! Wat ben je alles goed en zorgvuldig aan het voorbereiden. Ik vind je stoer en dapper zo'n moeilijke reis. Voor mij ben je er helemaal klaar voor. Ik volg je op de voet. Veel sterkte bij de voorbereidingen.

Liefs van pappa

• 30 Mei 2005 - 07:53

Sabine:

ga je zeker nog zien!
    liefs

• 01 Juni 2005 - 07:06

Jeroen:

Hoi Joan,

Heel veel plezier in Africa. Ik vertrek over een paar uurtjes naar Amerika. Ik zal je zeker mailen en deze site in de gaten houden.

Groeten uit Grunn

• 02 Juni 2005 - 18:44

Owen:

Hoi Joan,

Echt leuk dat het eindelijk in zicht is. Spannend!!! We moeten zeker een afspraak maken voordat je vertrekt.
    Groetjes, Owen.

• 04 Juni 2005 - 09:22

Shadyra:

lieve joan ,
    ik vind het heel leuk voor je dat je naar afrika gaat en ik hoop dat je avonturen mee maakt maar dat zal wel in zn land als afrika.
    kussssssssssssssss shadyra

• 29 Juni 2005 - 14:14

Ruth:

Hoi Joan,

Ik wens je heeeeel veel succes met je voorbereidingen de laatste maanden en ik wens je een goed jaar toe. Je zal naast werkervaring ook een hoop levenservaring op doen. Ik zal je blijven volgen via de website en ik wens je een enorm goed jaar toe! Gr. Ruth

• 22 Augustus 2005 - 15:07

Aldo:

feestje 16 september!!

Leuk!!

Ik heb samen met Juut ècht een super geweldig cadeau voor je...en dat is zacht uitgedrukt!! maar dat mag ook wel als je zusje voor een heel jaar weg gaat.
    Nou ben je nieuwschierig hè...
    Nog ff wachten... Hahahaha